Menu

Contactez-nous
03 755 67 48

Shop navigation

Brixton Boxspring,
Vlak of elektrisch verstelbaar, te verkijgen in verschillende vuilwerende stoffen of lederlook en in diverse kleuren.
De stoffen die gebruikt worden voor Henson Design boxsprings zijn van het type Merlin Magic. De unieke eigenschap van deze stof is dat ze bestaat uit een vocht- en vuil werende vezel en verliest daardoor nooit haar actieve werking.

De matras kan gestoffeerd worden in het materiaal en de kleur van uw boxspring. Deze boxspring zelf is voorzien van een anti-slip spiegel en massieve poten in RVS.


Dit model werd verder ook uitgerust met in- en uitstapverlichting.
Een zeer mooi en verzorgd carréstiksel is een extra luxe detail aan het hoofdbord. Past zowel in een klassiek als modern interieur.
De Luxury versie wordt geleverd met een pocket matras Messina in combinatie met de 7 zones boxspring.

De Premium versie biedt u de combinatie van de 7 zones met de dualpocket matras Virgo. Een dualpocket matras is een uniek Henson product. Door een nieuwe techniek toe te passen met afwisselend hoge als lage pocketveren is er een systeem ontstaan dat voor bijna iedere gewichtsklasse te gebruiken is. Deze actief verende matras met bandstaal rondom is zeer soepel en sluit perfect aan bij het lichaam, ongeacht het lichaamsgewicht van de slaper.

De Exclusive versie is de combinatie 7 zones met een dualpocket matras en daarbovenop nog eens een Twin topper. Deze voor de Henson boxspring speciaal ontworpen Duo comfort Twin topper is ruim 12 cm dik en heeft aan beide zijden verschillende comfortabele slaap eigenschappen. Door gebruik te maken van latex, koudschuim en traagschuim (visco elastisch schuim) heeft de eene zijde een soepeler comfort ten opzichte van de wat steviger ommezijde.

Breedte 1,40 / 1,60 / 1,80
Lengte 2,00 en afwijkende maten 2,10 en 2,20

Prijs voor vaste boxspring, Luxury uitvoering, inclusief matrassen.
Afwijkende maten en elektrische uitvoering : optie, prijs op aanvraag.

Vous êtes intéressé par ce produit ? Laissez-nous vos coordonnées pour être recontacté par nos services.

Nom *

Prénom *

Société *

Code postal *

E-mail *

Téléphone *

* Veuillez remplir tous les champs obligatoires

Pas d'infos supplémentaires
Article(s) similaire(s)

Vous pourriez également être intéressé par les produits suivants :

Back to Top