Menu

Contacteer ons
03 755 67 48

Restaurateur en Antiekwinkel Den Ouden Overzet in Melsele:
waar uw huis een thuis is

Bij Antiek Den Ouden Overzet bent u aan het juiste adres voor antieke meubelen. Wij zijn ook restaurateur in Melsele en kunnen uw meubelen helemaal vernieuwen. Wij zijn gestart in 1981. Beide zaakvoerders zijn gediplomeerd antiekhandelaar-restaurateur.

Op deze website kunt u ons bedrijf in beeld in detail ontdekken. U vindt er ook allerlei aanbiedingen en nieuws terug. Of u kunt gewoon een kijkje nemen in onze fotogalerij. Verder vragen wij u om ons gastenboek in te vullen. Onze zaak bestaat uit de drie onderstaande grote afdelingen.

Antiekwinkel Den Ouden Overzet

Hier presenteren wij in huiselijke, eigentijdse sfeerkamers ons ruim aanbod (eik, notelaar, mahonie) antieke meubelen. De kasten zijn gedecoreerd met mooie antieke stukken en de tafels werden aangevuld met stoelen en fauteuils van Original Loom in loom en leder of stof.

Zithoeken, banken en fauteuils van Leda (Belgisch merk en productie) nodigen u uit om even te verpozen. Hier tonen wij u hoe ‘modern' en ‘tijdloos' antieke meubelen kunnen zijn in uw landelijk en hedendaags interieur.

Woonwinkel Den Ouden Overzet

Hier kunt u uren rondkuieren en genieten van een grote collectie antiek grenen meubelen. De kasten, tafels en bedden werden aangevuld met nieuwe basisstukken zoals Original Loom stoelen en fauteuils, en ons eigen maatwerk en geschilderde meubelen.

Liefhebbers van de landelijke badkamer vinden hier gietijzeren radiatoren en baden op pootjes. Voor een comfortabel slaapcomfort verdelen wij de luxe bedden en boxsprings van Henson-Design.

Overal ontdekt u landelijk romantische geschenken en decoratie ideeën. Voor de echte berenverzamelaars hebben wij honderden Boyds beren en toebehoren. Ook de Tibo vriendjes voor huis en tuin kan u hier nog steeds vinden (tot uitputting voorraad).

Stapelhuis Den Ouden Overzet

Verder kunt u ook op ontdekking tussen de niet gerestaureerde meubelen en bieden wij allerlei curiosa aan. Tafels, stoelen, zetels, kasten, bedden: alle meubelen staan hier opgestapeld tot ze gerestaureerd kunnen worden om in uw interieur te passen.

Neem contact op met ons

Voor meer vragen of informatie over onze producten en diensten als restaurateur kunt u gerust contact opnemen met Antiek Den Ouden Overzet in Melsele! Ook kunt u de links verder op deze website al eens doornemen. U kunt nu ook bestellen via onze webshop.

 

Galerij

       
Back to Top