Menu

Contacteer ons
03 755 67 48

Shop navigation

Ken je iemand die Mathilde M. nog niet kent en die graag zou kennismaken met de verschillende geuren ?  Er werden nu geschenksets ontworpen waarin je 5 verschillende geuren van de collecties kan ontdekken in de flacons met de geconcentreerde parfum d'ambiance.  Dit setje bevat : Marquise, Astrée, Voltige, Belle Envolée en Rose Elégante.  Elke flacon bevat 5 ml geconcentreerd huisparfum, lekker lang geurend.

Marquise : Dé geur van Mathilde M., assertief vrouwelijk.  Een verleidelijke, kostbare en sensuele geur met een contrast tussen kruidige houtnoten en de zoetheid van vanille en musk.

Astrée :  Heerlijk, romantisch en super vrouwelijk is dit parfum een perfecte ontmoeting tussen oranjebloesem bloemetjes en de volle geur van jasmijnen, dit alles met nog een heerlijk warme orientaalse toets.

Voltige : Fruitige geur, de geur van kersenbloesems in de lente vermengd met de subtiel zoete tonen van rood fruit, amandel en vanille.

Belle Envolée : Delicaat fruitig, een sprankelende geur waarin je een pittige grapefruit frisheid kan ruiken die vermengd is met de sublieme zoetheid van jasmijn, samen met de verkwikkende tonen van frisse bloemen en zoete vanille.

Rose Elégante : de heerlijk, overweldigende geur van oude rozensoorten met een werveling van pioenen.  Een frisse, vrouwelijke geur.

Afmetingen geschenkdoos : 1725 x 10.35 x 2 cm

In voorraad.

Verzendtarief : S

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top