Menu

Contacteer ons
03 755 67 48

Shop navigation

Verlichting

Wij hebben ons gespecialiseerd in tiffany, voeren deze nu zelf in, waardoor je bij ons modellen kan vinden die je nergens anders aantreft.

2 en 3 maart 2018 nodigen wij u graag uit op een "Nocturne in Tiffany", wij verwachten dan een levering van meer dan 500 tiffany lampen.  Deze twee dagen zullen wij geopend zijn tot 21 uur en verwennen wij u graag met een hapje en drankje !  


Deze van oorsprong Amerikaanse lampenkappen werden op het eind van de 19e eeuw voor de eerste maal ontworpen door Louis Comfort Tiffany, die een zeer goede vriend was van Thomas Edison. Om de pas uitgevonden gloeilampen die toen tentoongesteld dienden te worden op de wereldtentoonstellingen mooi te kunnen presenteren gebruikte L.C. Tiffany een mooi opaliserend en iriserend glas dat handmatig gemaakt werd. Het is dezelfde gondstof en werkwijze die gebruikt wordt voor onze hedendaagse tiffany's.
Uiteraard bieden wij een heel gamma antieke tafel- en hanglampen aan, een steeds wisselend aanbod.
Retro bureellampen in verschillende kleuren en modellen zijn ook in voorraad.
Verder vindt u ook nog een breed gamma Engelse lampen, klassiek en modern met lampekappen in hoogwaardig linnen en andere stoffen.

Sorteren volgens

Back to Top