Menu

Contacteer ons
03 755 67 48

Geschenkartikelen

U kan in de “woonwinkel” van Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet steeds terecht voor sfeervolle geschenkartikelen in Melsele. De landelijke romantische stijl is onze huisstijl. Kussens, plaids en tafellinnen in gemakkelijk te onderhouden stoffen geven warmte aan elk interieur.

Van kamergeuren tot geurkaarsen

Een van onze belangrijkste huismerken is “Mathilde M.”, deze Franse collectie is vooral gekend voor haar heerlijke kamergeuren, bereid met echte parfums uit de stad Grasse in de Franse Provence.  Maar ook hebben ze zich gespecialiseerd in persoonlijke, elegante en verfijnde ge-schenkartikelen aan betaalbare prijzen.

 Wij hebben hier een zeer groot aanbod van deze Ma-thilde M. collecties, evenals van hun nevencollecties “Orval Créations” en “ArTempO”.  Orval Créations staat voor kleurrijke, nostalgische collecties, vooral voor de keuken en omgeving.  ArTempO is een aanbod van zeer fijne, realistische kunstbloemen, vazen en bloemgeuren.

Ook bieden wij nog steeds Boyds beren en figuren aan in pluche en stoneware, dit aan sterk gereduceerde prijzen.  Een buitenkans voor de verzamelaars! Een kleine, zelfgemaakte collectie “Leineke & Fientje” is alleen bij ons verkrijgbaar, het zijn immers handgemaakte hebbedingen door onszelf gemaakt. Kortom, u kan steeds een origineel en betaalbaar geschenk voor uw vrienden en familie vinden bij Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet te Melsele.

Contacteer ons snel

Voor meer vragen of informatie over onze geschenkartikelen kunt u gerust contact opnemen met Landelijk Interieur & Antiek Den Ouden Overzet in Melsele via onderstaande contactgegevens.

Back to Top