Menu

Contacteer ons
03 755 67 48

Restauratie van meubelen

Beide zaakvoerders zijn gediplomeerde antiekhandelaars en –restaurateurs. Zij weten dus perfect wanneer en hoe een meubel dient gerestaureerd te worden.

De restauratie van meubelen te Melsele gebeurt in eigen atelier. Alle herstellingen worden uitgevoerd door de zaakvoerder zelf of onder zijn begeleiding. En dit volgens de deontologische regels. Ook uw oude of antieke kasten, tafels, stoelen, enz. kunnen door ons worden gerestaureerd. Wij kunnen deze een meer hedendaagse look geven indien gewenst.

Wij frissen alles weer op

Heeft u stoelen of zetels die dienen gecanneerd of geriet te worden? Geen probleem! Tevens kan u de verwijdering van verf of vernis, de ontsmetting van meubels, het opfrissen, kleuren en boenen, of patineren van uw kasten of andere meubelen bij ons laten uitvoeren. En met de mooiste kwaliteitsstoffen frissen wij uw zitmeubeltjes weer op. Wij herbekleden of garnieren uw stoelen en kleine zetels opnieuw, zo geven wij ze een tweede leven. Wij maken steeds een gratis prijsbestek en duidelijke afspraken met u.

Contacteer ons vandaag nog

Voor meer vragen of informatie over de restauratie van meubelen kunt u gerust contact opnemen met Antiek Den Ouden Overzet in Melsele.

Back to Top