Menu

Contacteer ons
03 755 67 48

Webwinkel Antiek en Interieur Den Ouden Overzet, ook te volgen op facebook !

Reeds 30 jaar zijn wij actief in de interieurbranche. Begonnen als kleine antiekzaak, maar steeds alles terug geïnvesteerd en héél hard gewerkt resulteert in één van de weinige, blijvende en grotere Antiek en Interieur zaken.
De collecties antieke meubelen, die met veel geduld en beroepsliefde bijeen gezocht werden en worden, zijn ondertussen aangevuld met nieuwe maatwerk meubelen. De kwaliteitsnorm van de antieke kasten blijft echter gehandhaafd, dat betekend dat ook AL onze nieuwe meubelen in massief hout dienen uitgevoerd te worden : geen MDF of andere houtvervangende producten ! Bij voorkeur gerecupereerd of hout, afkomstig van bomen die op een milieuvriendelijke manier gekweekt en gerooid worden, zodat ook de natuur er wel bij vaart.
Eveneens kan u een grote afdeling nieuwe geschenk en decoratieartikelen bij ons vinden. Originaliteit en betaalbaarheid naast kwaliteit leggen ook hier de lat hoog.
 
Wat publiciteit betreft of het bereiken van bestaande en/of nieuwe klanten, het profileren van onze zaak, hebben wij steeds gebruik gemaakt van de gedrukte pers. Zo kon u ons reeds terugvinden in Jet Magazine, Thema, Wonen Landelijke stijl (vroeger "Engels Wonen") en talrijke interieurmagazines. Ook in de toekomst zal u ons hier regelmatig terugzien.
 
Maar tijden veranderen, wij hebben reeds enige jaren onze websitewww.antiekdenoudenoverzet.be , die wij regelmatig (laten) aanpassen om u steeds het allernieuwste te laten zien. Er bestaan reeds enkele filmpjes van onze zaak, terug te vinden op o.a. onze site en You tube.
 
En sinds kort kan u ons ook volgen op facebook : de groep Antiek en Interieur Den Ouden Overzet vindt u terug op https://www.facebook.com/groups/212809532065889/?fref=ts
de bedrijfspagina : http://www.facebook.com/#!/pages/Antiek-en-Interieur-Den-Ouden-Overzet/265375036834429
Een leuke manier om contact met de klanten en geïnteresseerden te houden en om elkaar beter te leren kennen !
De instellingen kunnen ten allen tijde aangepast worden om lid van de groep te blijven en dus contact te houden of een kijkje te nemen wanneer je wil, zonder direct je mailbak vol te krijgen met allerlei berichten die je niet interesseren.
 
En last but not least in onze "aanpassingen aan de moderne tijden" is onze web-shop die wij u aanbieden op onze site. Deze wordt nu systematisch gevuld met onze artikelen. Dat het nog even tijd vraagt voordat dit volledig in orde is, zal u wel willen begrijpen. Toch loont het al de moeite om ook daar eens rond te snuisteren.
Voor de verkopen per internet maken wij gebruik van een transportdient voor het verzenden van de kleinere pakketten.
De tarieven voor verzending in België variëren van 4,50 Euro tot 14.40 Euro voor een pakket met een maximum gewicht van 40 kg.
Meubelen dienen uiteraard door ons geleverd te worden, onder voorwaarden en na afspraak met de kopers. Maar wij veronderstellen dat de geïnteresseerden toch eerst nog zelf naar de zaak komen, om zich persoonlijk te vergewissen van de kwaliteit en uitstraling van de meubelen.
 
Wat de betalingen van deze verkopen per internet betreft, vragen wij voorlopig nog om het totaalbedrag over te schrijven op onze rekening. Andere betaal opties bekijken we nog even. Meer nieuws daarover later.
 
Op deze manier hopen wij contact met jullie te houden en een extra kanaal gevonden te hebben voor onze naambekendheid.
Laten wij besluiten zoals het op de "ouderwetse" manier gezegd werd :
 
"Men zegge het voort ".....
 
Terug naar het nieuwsoverzicht
Back to Top